Ετικέτες

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

DIY X-mas decoration!!

Γεια σας κορίτσια και σήμερα. Kαλό μήνα!! Μπήκαμε στον πολύ-αγαπημένο Δεκέμβριο και αυτό δεν σημαίνει τίποτα άλλο από το ότι έρχονται τα Χριστούγεννα! Τώρα είναι η περίοδος που όλοι αρχίζουμε να στολίζουμε τα σπίτια μας για αυτό και εγώ αποφάσισα να σας κάνω ένα μικρό DIY(Do It Yourself) για την διακόσμηση του σπιτιού σας ή του δωματίου σας..

Τα υλικά που χρειάστηκα:

1. Κουκουνάρια. Τα κουκουνάρια αν δεν έχετε κοντά στο σπίτι σας ή στην γύρω περιοχή κάποιο πεύκο θα τα βρείτε στα jumbo σίγουρα ή ίσως σε κάποιο μαγαζί με χριστουγενιάτικο στολισμό.


 2. Σπρέι για εφέ χιονιού με χρυσό ή ασημί χρώμα για διακόσμηση. Το δικό μου είναι χρυσό και το βρήκα στα jumbo πολύ οικονομικά(2,50 ευρώ) αλλά επίσης έχει και στα praktiker και σίγουρα σε κάποιο μαγαζί με χρώματα. Απλά αν το πάρετε από μαγαζί με χρώματα να προσέξετε να γράφει ότι είναι για διακόσμηση δέντρου ή στολιδιών.

3.Ένα γύαλινο βάζο για να τοπoθετήσετε τα κουκουνάρια. Μπορεί να το έχετε ήδη μέσα στο σπίτι σας αλλά στα jumbo έχει πολύ οικονομικά.Εγώ προσωπικά το είχα ήδη μέσα στο σπίτι.

4.Κάποιου έιδους ύφασμα σε χρυσή απόχρωση για τον στολισμό.


6.Και τέλος, γάντια μιας χρήσης για να μην λερώσετε τα χέρια σας.

 Εκτέλεση:

Έβαλα τα κουκουνάρια πάνω σε μια εφημερίδα ώστε να μην λερώσω την επιφάνεια από κάτω και κατά προτίμηση να το κάνετε σε κάποιο εξωτερικό χώρο(αυλή, κήπος, μπαλκόνι). Φόρεσα τα γάντια, ανακάτεψα το σπρέι και σε απόσταση 30 εκ. περίπου έβαψα τα κουκουνάρια από όλες τις πλευρές.


Έπειτα, τα άφησα να στεγνώσουν για περίπου δύο με τρεις ώρες.


Μετά από τρεις ώρες ηταν όπως στην πάνω φωτογραφία. Πήρα το βάζο που σας είπα παραπάνω έβαλα το χρυσό ύφασμα στον πάτο του βάζου και το έφτιαξα όπως μου άρεσε καλύτερα.


Τέλος, είχα το αποτέλεσμα της φωτογραφίας και το έβαλα όπου ταίριαζε καλύτερα με τον χώρο μου!!

Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το DIY στο μέλλον σχέφτομαι να κάνω και άλλα τέτοια μικρά project!
Θα χαρώ πολύ να μου αφήσετε κάτω στα σχόλια την γνώμη σας!!!
Φιλάκια πολλά και τα λέμε στο επόμενο post!!!

1 σχόλιο: